Kraftige bøgeplanter til hæk


Hos Skovplanteskolen Holmegaard har vi udviklet vores egen Holmebøg – en bøgehæk i kraftig kvalitet særligt udvalgt fra danske bøgetræer.

 

Vores holmebøg adskiller sig fra mange andre bøgehække ved at være særdeles hurtigt voksende. Du får altså en større og fyldigere hæk på kortere tid.

Bøgehæk med hurtig vækst

Bøgehækken er et kendt syn i danske haver og i offentlige byrum. Den passer perfekt til de danske vejrforhold og trives i stort set al slags vejr. Hos os får du en Holmebøg i høj kvalitet og i hurtig vækst. En bøgehæk passer næsten sig selv året rundt.

Pris på bøgehæk

Du får en attraktiv pris på bøgehæk, når du vælger os til levering. Køber du din bøgehæk hos os, får du planterne direkte til nettopris på planteskolen. En pris på bøgehæk varierer efter sæson, hvor det er billigst at købe bøgehæk om efteråret/vinteren.

 

Aktuelle nettopriser:

  • Str. 30-60 cm: 5,50/stk
  • Str. 60-80 cm: 6,75/stk
  • Str. 100-120 cm: 8,60/stk
  • Str. 120-150 cm: 24,00/stk

Vi kan leverere din nye bøgehæk direkte til din adresse, uanset hvor i landet du bor.

Der er fragtfri levering ved køb for over 3.300 kroner.

Vil du selv hente bøgehækken, kan det ske efter aftale.

 

Bestil din bøgehæk i dag: Ring til Benny på tlf. 86387111 eller skriv til info@bennyhammer.dk!

 

Plantning af bøgehæk

Holmebøg, som er vores populære bøgehæk, består af kraftige omplantede bøgehæk planter af sorten Fagus sylvatita. Bøgehækken er pakket i beskyttende emballage klar til udplantning.

 

Plantning af bøgehæk er bedst i efteråret/vinteren, da jorden her har den optimale fugtighed. Hvis du har spørgsmål til plantning af bøgehæk, er du velkommen til at spørge Benny Hammer til råds. Han ved alt, hvad der er værd at vide om plantning og pleje af din bøgehæk.

 

Tip: Plant din bøgehæk i dobbeltrække for at få en smuk og tæt hæk på kortere tid. Bøgehækken dækker for indsyn hele året, fordi de visne blade bliver på planten.