Planter til juletræer

2 billeder

Vælg Nordmannsgran, der passer til din jord og til det marked, de skal sælges på

På Holmegaard får du rådgivning i valg af den type gran, der er bedst egnet til din konkrete planteopgave. Du får kun sorterede planter, så det er planter med vækstkraft, du sætter i jorden. Jeg giver dig gode råd om, hvordan du kan minimere pasningen og alligevel sikre, at de ender som flotte juletræer.

Vi tilbyder juletræet i sorten Nordmandsgran, som er et regelmæssigt opbygget træ med en flot mørkegrøn farve samt frodig og tæt nålesætning, hvilket gør at det er et godt juletræ, perfekt til julen. Derudover er Nordmannsgran det mest populære juletræ i de danske hjem, og har forlængst overhalet Rødgran. Træet har en lang holdbarhed, og holder sig pæn gennem hele juleperioden. Da vores juletræer er opvokset naturligt, har de hver især et unikt udseende, så du har mulighed for, at vælge det helt perfekte juletræ. 

Genetikken er afgørende for udbyttet af de færdige juletræer. Derfor producerer vi udelukkende gran af frø fra Georgien og Danmark, og vi fremelsker planter fra adskillige provenienser, så du kan få de planter, der både passer til dit voksested, og matcher det marked, de skal sælges på.

Vi har også et udvalg af pyntegrønt i større mængder.

Vil du have en pris på planter?

Kontakt Benny i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig til en flot bøgehæk, skovplanter, grantræer eller andet.

Kontakt