Holmebøg

Den første vækstfase i et bøgetræs liv betyder mere end mange tror. Det kan vores udviklingsteam bekræfte efter års arbejde med at skabe robuste og frodige planter med stor tilpasningsevne.

Vi anvender alene barrodsplanter af dansk afstamning, der ikke springer for tidligt ud. Planter fra sydeuropa bliver nemt frostskadede i det danske klima.

Ved at optimere bøgens vækstbetingelser helt fra spiring, fremelskes dets naturlige styrke og modstandskraft. Det betyder at Holmebøgen vokser hurtigt og har en meget stor overlevelsesprocent.

Kultiveringen af Holmebøgen er håndarbejder, der udføres med stor omhyggelighed af erfarne specialister.

En to-årig Holmebøg (uden omplantning) kan vokse til mandshøjde på kun tre vækstsæsoner.

Skal din hæk være en Holmebøg? Så klik her

 

Personligheder

Bøg har en eftertragtet skønhed året rundt - fra de friske grønne nyudsprungne blade til de smukke, tætte efterårsklædte træer, der holder på bladene vinteren igennem.

Få træer giver så mange og smukke muligheder som bøg. Bøgeskoven har sin helt egen atmosfære og vores Holmebøg er utrolig anvendelig som både hæk og pur.

Bøg har en eftertragtet skønhed året rundt – fra de friske grønne nyudsprungne blade til de smukke, tætte efterårsklædte træer, der holder på bladene vinteren igennem.

Holmebøgen er det perfekte og fornuftige valg til skovrejsning, park- og haveanlæg.

 

Høj kvalitet er god økonomi

Det betaler sig at købe kvalitet. Holmebøgen vokser hurtigt og der er et minimum af svind. 
Da arbejdet med udplantningen ofte er den største investering, er det derfor afgørende for et økonomisk overskueligt resultat, at minimere behovet for genplantning. Holmebøgen vælges af mange kvalitetsbevidste skoveentreprenører, anlægsgartnere og entreprenører, der også benytter Skovplanteskolen Holmegaard som rådgiver.

Efter mange års arbejde med vores nationaltræ bøgen fik planteskoleejer Benny Hammer idéen til at forbedre træernes vækst og sikre større overlevelse. Derfor iværksatte han et udviklingsprojekt med forædling og kultivering, der med rod i egne erfaringer, har skabt den robuste Holmebøg, der kan nå mands højde på 3 år.

Vil du have en pris på planter?

Kontakt Benny i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig til en flot bøgehæk, skovplanter, grantræer eller andet.

Kontakt