Kraftige bøgeplanter til hæk

Hos Skovplanteskolen Holmegaard har vi udviklet vores egen Holmebøg – en bøgehæk i kraftig kvalitet særligt udvalgt fra danske bøgetræer.

Vores holmebøg adskiller sig fra mange andre bøgehække ved at være særdeles hurtigt voksende. Du får altså en større og fyldigere hæk på kortere tid.

 

 

Bøgehæk med hurtig vækst

Bøgehækken er et kendt syn i danske haver og i offentlige byrum. Den passer perfekt til de danske vejrforhold og trives i stort set al slags vejr. Hos os får du en Holmebøg i høj kvalitet og i hurtig vækst. En bøgehæk passer næsten sig selv året rundt.

 

OBS: Vores bøgehække er i øjeblikket udsolgt.

 

Pris på bøgehæk

Du får en attraktiv pris på bøgehæk, når du vælger os til levering. Køber du din bøgehæk hos os, får du planterne direkte til nettopris på planteskolen. En pris på bøgehæk varierer efter sæson, hvor det er billigst at købe bøgehæk om efteråret/vinteren.

 

Omplantede hækplanter

Når bøgen bliver omplantet, skaber den et større rodnet, som giver ekstra kraftige hækplanter. Vores omplantede hækplanter er fire år gamle.

 

Ikke-omplantede hækplanter

Vores parti af Holmebøg, som ikke er omplantet, er stadig hurtigtvoksende hækplanter, men med en alder på tre år.

 

Plantning af bøgehæk

Holmebøg, som er vores populære bøgehæk, består af kraftige hækplanter af sorten Fagus sylvatica. Bøgehækken er pakket i beskyttende emballage klar til udplantning.
 
Plantning af bøgehæk er bedst i efteråret/vinteren, da jorden her har den optimale fugtighed. Hvis du har spørgsmål til plantning af bøgehæk, er du velkommen til at spørge Benny Hammer til råds. Han ved alt, hvad der er værd at vide om plantning og pleje af din bøgehæk.

Vi anbefaler, at du bruger fire-fem hækplanter pr. meter.


 
Tip: Plant din bøgehæk i dobbeltrække for at få en smuk og tæt hæk på kortere tid. Bøgehækken dækker for indsyn hele året, fordi de visne blade bliver på planten.

 

 

2 billeder
2 billeder

Vil du have en pris på planter?

Kontakt Benny i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig til en flot bøgehæk, skovplanter, grantræer eller andet.

Kontakt